Over ons

Aannemersbedrijf in de utiliteitsbouw
De firma THOMAZ komt voort uit een aannemersbedrijf in de utiliteitsbouw dat decennialang kwalitatief werk heeft opgeleverd en onder leiding stond van Thomas van Kleef. Met de aannemerij in de genen hebben de zoons van Thomas van Kleef, Rogier en Edward, als beheerder en ontwikkelaar van commercieel en residentieel vastgoed in de loop van jaren een gedegen portefeuille opgebouwd in het midden van Nederland. Geïnteresseerd in ons actuele aanbod? Zie actueel aanbod bedrijfspanden en actueel aanbod woningen

THOMAZ staat voor Quality Works. Wij richten ons op hoogwaardig vastgoed en een kwalitatief goede en langdurige samenwerking met huurders. We werken samen met vaste partners om huurders te ontzorgen met tailor made huisvesting. Via verrijken locaties en objecten met kwaliteit, uitstraling en flexibiliteit. Meer hierover weten? Lees dan verder over onze tailor made projectontwikkeling.

Doelstelling van THOMAZ is het beheer van de huidige vastgoed portefeuille en (her)ontwikkeling van nieuw vastgoed. Er wordt vanuit de architectuur veel aandacht besteed aan een esthetisch design met zorg voor detail en een flexibel in te delen gebouw. Het technisch beheer is proactief met frequent bezoek aan de huurders, zodat een open en doortastende samenwerking ontstaat.