Tailor made projectontwikkeling

zowel nieuwbouw, herontwikkeling als transformaties

We verrijken kavels met tailor-made nieuwbouw van bedrijfsruimtes met de gewenste kwaliteit, uitstraling en flexibiliteit. Hierdoor voldoet het bedrijfspand voor nu en in de toekomst aan de gevraagde huisvestingseisen en daarmee courant blijft. Wanneer we samen met u specifieke maatwerk wensen verkennen, brengen we financieel voor u in kaart wat de kosten hiervan zijn zodat u gericht uw wensen en kosten tegen de baten kan afwegen.

Gebouwen met uitstraling transformeren we naar luxe appartementen waar mensen willen wonen. Comfortabele woningen met een A-label en voor de toekomst voorbereid op verdere verduurzaming. Een voorbeeld hiervan is The Gallery IJsselstein waar een voormalige kleiterschool en galerie is gerestaureerd, grondig gemoderniseerd en uitgebreid tot een complex van 10 appartementen.

Nabij woonwijken kunnen we (semi)permanente bewoning voor één of tweepersoonshuishoudens realiseren. De basis is houtbouw met massief hout, een uitgekiende indeling met hoogwaardige materialen en afwerkingen. Gemeentes worstelen met de vraag hoe de woningnood te verminderen met alleen ruimte binnen de gemeente grenzen. Stapelbaar en efficiënt kunnen we appartementencomplexen leveren aan gemeentes en woningcorporaties. Hiermee geven wij een passend antwoord om de woningnood te verminderen.